RESERVEREN

Via de website kunt u direct uw boerderij
reserveren. Klik op onderstaande reserveerbutton om uw reservering te starten.


RESERVEER

TWITTER

Volg ons op Twitter
Kan geen verbinding met Twitter maken.

GASTEN INFORMATIE

Het Rode Erf is een prachtige groepsaccommodatie geschikt voor 16-36 personen. De accommodatie bestaat uit twee boerderijen die verbonden zijn door een glazen gang.  Er is voldoende ruimte om met 36 personen in de woonkeuken gezellig te eten en te koken. Het is eventueel mogelijk het aantal slaapplaatsen uit te breiden naar 40 personen.

Een aantal slaapkamers bevindt zich op de begane grond zodat het ook voor gasten die slecht ter been zijn prima geschikt is. De accommodatie beschikt bovendien over een MIVA kamer (18m2) op de begane grond. In en om de accommodatie zijn diverse faciliteiten beschikbaar, klik hier voor meer informatie

De twee boerderijen kunnen ook apart gehuurd worden: Ut Achterhuus en Ut Veurhuus. 
Ut Achterhuus en Ut Veurhuus kunnen maximaal 18 personen onderbrengen. Het is mogelijk 20 personen onder te brengen in beide accommodaties, informeer hier gerust naar. De MIVA kamer bevindt zich in Ut Achterhuus.

Als u één van de boerderijen huurt, betaalt u 250,- borg die u binnen een week na vertrek uit onze accommodatie van ons teruggestort krijgt. Huurt u beide boerderijen samen ("Het Rode Erf") dan betaalt u een borgsom van 500,-.Het huren van bedlinnen is verplicht.

Op de dag van aankomst bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom op "Het Rode Erf", op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk voor 11.00 uur te vertrekken.

Honden zijn niet toegestaan op Het Rode Erf en er mag binnen niet gerookt worden. In verband met het rieten dak op Ut Veurhuus is het niet toegestaan buiten een open vuur te maken. Natuurlijk mag er wel worden gebarbecued.

Het Rode Erf ligt in Doornspijk op de Veluwe vlakbij Elburg. Een omgeving waar van alles te beleven is. Wilt u daar meer over weten? Klik dan hier

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op Het Rode Erf?
Hieronder vindt u alle prijzen van onze accommodatie.

                           


Plattegronden

Begane grond Verdieping
Webdesign: MURS Creatieve Communnicatie Technische realisatie: Exitus ICT