RESERVEREN

Via de website kunt u direct uw boerderij
reserveren. Klik op onderstaande reserveerbutton om uw reservering te starten.


RESERVEER

TWITTER

Volg ons op Twitter
Kan geen verbinding met Twitter maken.

SPORTIEF EN ONTSPANNING

Pitch & Putt Strand Horst
Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch & Putt Golfbaan uitstekend uit de voeten. (geopend van 1 maart t/m 17 december)

Klik hier voor meer informatie.  

 

 

 
Midgetgolfbaan Elburg
De baan beschikt net als een 'echte' golfbaan over 18 holes. Doel is dit parcours met zo min mogelijk slagen af te leggen. De banen zijn 's avonds gezellig verlicht zodat er ook dan gespeeld kan worden. (geopend vanaf goede vrijdag tot 1 oktober)

Klik hier voor meer informatie.  
 

 

 

Veluwse Bron
De Veluwse Bron is slechts een half uur rijden vanaf Het Rode Erf. Een droomplek midden in de mooie Veluwse natuur waar rust en onstpanning de boventoon voeren. Het ruim 21 hectare grote landgoed biedt meer dan 9.000 m2 aan mooie wellnessfaciliteiten.

Meer weten? Klik hier
 

 

 

Forellenpark de Haere
Midden in het Veluwse landschap liggen de ruime forellenvijvers op u te wachten. Ruim 5 hectare visplezier u mag bovendien de gevangen vis mee naar huis nemen. Ook kunt u de vis ter plekke laten roken u krijgt dan de volgende dag uw eigen gevangen forellen, vers gerookt en verpakt weer terug.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 


Webdesign: MURS Creatieve Communnicatie Technische realisatie: Exitus ICT