RESERVEREN

Via de website kunt u direct uw boerderij
reserveren. Klik op onderstaande reserveerbutton om uw reservering te starten.


RESERVEER

TWITTER

Volg ons op Twitter
Kan geen verbinding met Twitter maken.

WANDELEN- EN FIETSEN


 

Fruittuin Verbeek - Oldebroek
Kom kijken, proeven en overtuig uzelf.
Ons motto: smaak moet tot stand komen in de boomgaard, dan is het pas echt lekker!

Naast verse producten direct uit de boomgaard kunt u hier ook ‘landleven producten’ als bijvoorbeeld een prachtig servies vinden. Meer weten? Klik hier 
 

 

Veelluwe
Fietsen of wandelen door het schitterende Veluwse landschap en onderweg smullen van overheerlijke streekproducten? Dan is de Smultour van de Veluwe de oplossing.

Onderweg zijn er 5 afstapplaatsen waar men, tegen inlevering van de bonnen op de routekaart, kunt genieten van eerlijke Veluwse seizoensproducten. De route is ongeveer 30 km. (ma-vr van 9.00-17.00 uur – za 9.00 – 16.00 uur - tussen Pasen en 1 november)

Meer weten? Klik hier
 

 

 

Zandverstuiving
Op loopafstand van de boerderijen vindt u de prachtige zandverstuiving van Doornspijk. Het bewegende zand wordt dagelijks gestoven. Er ontstaan nieuwe sierlijke ribbels.

Het schrale landschap is ondanks het bewegende zand ook rijk aan karakteristieke flora en fauna. De vele sporen op het zand onthullen de aanwezigheid van reeën, edelherten en wilde zwijnen.

 

 

 

A. Vogel tuinen
De gezondste plek van Nederland. Met onder andere het 'Blotevoetenpad', maar ook een bewegingsbaan, dierenweide, leerzame speurtocht voor kinderen en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie 
 

 

 


Webdesign: MURS Creatieve Communnicatie Technische realisatie: Exitus ICT